SON DAKİKA

"BU ÜLKE İÇİN KAN DA VERİRİZ, CAN DA VERİRİZ"

Bolu Emniyet Müdürlüğü personeli, ile birlikte Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü nedeniyle Türk Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yapılan açıklamada “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Sadettin Aksoy, Türk Kızılay’ının çağrısı üzerine her yıl geleneksel olarak Polis Haftamızda yaptığımız kan bağışına personelimiz ile birlikte katıldılar” ifadelerine yer verildi. 

İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'da “Canımızla olduğu gibi kanımızla da halkımızın emrindeyiz. Kan ver hayat kurtar.” diyerek kan bağışının önemini vurguladı.

Türk Kızılay yetkilileri tarafından Aksoy'a yapmış olduğu kan bağışlarından dolayı bronz madalya ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Resim
Resim
Resim
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.