SON DAKİKA

"BU ŞAHSIN GETİRDİĞİ YABANCILAR HANGİ AJANSLARA NE PARALAR ÖDÜYORLAR?"

Son günlerde Karabük Üniversitesi dillerden düşmezken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'da bu üniversitedeki yabancı öğrenci artışına neden olduğunu iddia ettiği ve Bolu'ya atanan Prof. Dr. İbrahim Kürtül’ün, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Uluslararası Öğrenci Koordinatörü olarak görev yapmasının ardından Bolu'da da yabancı öğrenci sayısına sebep olduğunu açıkladı.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Karabük Üniversitesi’ndeki yabancı öğrenci sayısının artmasına Rektör Yardımcısı olarak sebep olduğu iddiasıyla şehirde yaşanan olumsuzlukların baş sorumlusu olarak gösterilen Prof. Dr. İbrahim Kürtül’ün, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Uluslararası Öğrenci Koordinatörü olarak görev yapmasının yol açtığı tartışmalar sürüyor.

Başkan Özcan konuyu yine gündeme getirdi

Yerel Seçimler sonrası düzenlediği basın toplantısında “Üniversitedeki yabancı öğrenci sayısındaki ciddi artış” konusundaki görüşlerini sorduğumuz Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuyu araştıracağını söylemiş ve BAİBÜ Rektörü Dr. Mustafa Alişarlı’yı da uyarak “Bolu’yu Karabük yaptırmam” demişti.

Bugün konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yeniden gündeme getiren Başkan Özcan, bir dizi sorular sorarak, Rektör Alişarlı’yı yine uyardı.

Paylaşıma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Öğretim Kurumu ve Bolu Valisi Erkan Kılıç’ı da etiketleyen Başkan Özcan'ın paylaşımı şöyle: 

“BOLU’YU, KARABÜK YAPTIRMAM!!!

Karabük Üniversitesi’nin öğrenci sayısının %50’sini yabancı yapan ve üniversiteyi dünyaya rezil eden İbrahim Kürtül denen şahsı Bolu’ya kim veya hangi tarikat görevlendirdi?

2019’da Bolu’da 306 olan yabancı öğrenci sayısı bu şahsın gelişi ile birlikte bugün nasıl 3.234’e çıkmış?

Bu şahsın getirdiği yabancılar hangi ajanslara ne paralar ödüyorlar?

Oturma izni için yabancıların para karşılığı öğrenci gösterildiğine dair iddialar doğru mudur?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Mustafa Alişarlı ile İbrahim Kürtül denen bu şahsın ortak bir maneviyat birliği bulunmakta mıdır?

İbrahim Kürtül denen şahıs Bolu’daki görevinden alınmadığı sürece ben bu işlerin peşini bırakmam, Bolu’yu Karabük gibi dünyaya rezil ettirmem!!!".

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • ПУККУВУДШ (5 ay önce)
    YURU BASKAN KIM TUTAR SENI HALK ARKANDA
    %100
    %0
    Cevapla