SON DAKİKA

BU FOTOĞRAFLAR DÜN GÖLCÜK'TE ÇEKİLDİ

Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde tatilcilerin akınına uğradı.

BU FOTOĞRAFLAR DÜN GÖLCÜK'TE ÇEKİLDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'nun incisi olarak tabir edilen Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde güzel havayı değerlendirmek isteyen tatilcilerin akınına uğradı. Şehir merkezine 13 kilometre uzaklıkta bulunan Tabiat Parkı'nın piknik alanlarını vatandaşlar doldurdu. Mangal ve piknik yapan vatandaşlar temiz havada tatil yapma fırsatı buldu. Göl manzarasına karşı bol bol fotoğraf çekilen tatilciler, göl etrafında yürüyüş yaparak temiz havanın tadını çıkardı.
Gölcük Tabiat Parkı'nın manzarasına karşı eşiyle birlikte oturan Gönül Kilitçi, “Hava güzel, ne sıcak ne soğuk. İnsanlar kalabalık. Epey kalabalık Gölcük. Bizde kalabalığı pek sevmiyoruz ama burada bir kafa dinleyelim dedik” diye konuştu.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

𝘄𝘄𝘄.manset𝟭𝟰.𝗰𝗼𝗺 (@spor14_manset14)'in paylaştığı bir gönderi

">

https://www.instagram.com/reel/C8UTP59M3zR/

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.