SON DAKİKA

"Bu bir son değil, Yeni bir başlangıç.."

CHP'den milletvekili aday adayı olduğu günden kesin listeler açıklanana kadar sahada en çok çalışan siyasetçi konumunda olan Bolu Belediyesi eski başkan yardımcısı Asuman Şentürk Tekin yaptığı açıklamada "Bu bir son değil, Yeni bir başlangıç.." diyerek gelecek dönem için önemli sinyaller verdi.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

CHP'de kesin liste içi en büyük adaylardan olan genç siyasetçinin ismi genel merkez tarafından açıklanmaması bir çok kesim tarafından eleştirilmişti. Aday adaylık süresince ilçe ilçe gezen, sokak sokak vatandaşlarla bir araya gelen Bolu Belediyesi eski başkan yardımcısı Asuman Şentürk Tekin verdiği mesajda yeni dönemde siyaetin içinde olacağı mesajı verdi. 

Bir 1 kişi, haber odası ve şunu diyen bir yazı 'HP MHURİYET HALK' görseli olabilir

Asuman Şentürk Tekin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bu bir son değil, Yeni bir başlangıç.. Değerli dostlar. Bu yıl yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekilliği aday adaylığım sürecinde bana yol arkadaşı olan, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partimizin Bolu’dan aday olarak seçimlere katılan tüm aday arkadaşlarıma canı gönülden başarılar diliyorum” dedi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.