SON DAKİKA

BORAZANLARIN ŞEVKİ (GÜNDÜZ) ABİSİ DURMUYOR!

Bolu'nun en tecrübeli muhtarlarından eğitimci ve ilimizin en tanınmış simalarından olan Borazanlar Mahallesi Muhtarı Şevki Gündüz gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Gündüz yeni dönemde Borazanlar Mahallesine düşündüklerini açıklarken, devam eden çalışmaları da yerinde takip ediyor.

BORAZANLARIN ŞEVKİ (GÜNDÜZ) ABİSİ DURMUYOR!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Borazanlar halkının büyük güvenini kazananan ve muhtarların maaş almadığı dönemden bu yana bu görevi başarı ile sürdüren Borazanlar Mahallesi Muhtarı Şevki Gündüz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle halkının çok sevdiği ve Borazanlar’ın Şevki abisi Gündüz eğitimcisinden, yöneticisine, emekli memurundan, esnafına her kesime hitap eden bir liste oluşturarak bir dönem daha bu göreve talip olduğunu açıklamıştı.

Seçim çalışmalarını bir taraftan sürdüren Gündüz, mahallesi için devam eden işlerini de ihmal etmiyor.  Borazanlar mahallesi sosyal tesisi için yer arayışını sürdüren muhtar Gündüz, kursların yapılacağı, toplantıların düzenleneceği ve kütüphane olarak kullanabilecek, aynı zamanda mahalle halkının sosyal faaliyetler için hizmete sunulacak bir sosyal tesisi mahallesine kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Bolu Belediyesi ile planladığı rutin işleri tek tek gerçekleştiren Gündüz, mezarlık temizliği çalışmaları ile sokak ve caddelerdeki trafik çizgileri yenileme çalışmalarını Bolu Belediyesi ile birlikte yürüttü.  

Yaza doğru mahallede kursların açılacağını ve gezilerin yapılacağının da müjdesini veren yılların tecrübeli yöneticisi ve muhtarı Şevki Gündüz, yeni dönemde mahalle halkı için planladığı çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı.    

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.