SON DAKİKA

BORAZANLARIN "ŞEVKİ ABİSİ" GÜÇLÜ KADROYU AÇIKLADI

Bolu'nun en tecrübeli muhtarlarından eğitimci ve ilimizin en tanınmış simalarından olan Borazanlar Mahallesi Muhtarı Şevki Gündüz, görev yaptığı yıllar boyunca Borazanlar halkının büyük güvenini kazandı. Muhtarların maaş almadığı dönemde bile bu göreve talip olarak mahalle sevgisini bugünlere taşıyan ve "Değişime gerek yok, mevcut iyidir" sloganı ile yolan çıkan Gündüz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

BORAZANLARIN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeni dönemde de adaylığını açıklayarak Borazanlar mahallesi için çalışmalarını yürütüceğini açıklayan muhtar Şevki Gündüz mahallesinin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğini, yaklaşık 16 bin nüfus ve 9 bin seçmeni için ilk günki heyecanla çalışmaya devam edeceğini belirtti. 

Yılların verdiği tecrübe ve tanınmışlıkla Borazanlar'daki muhtarlık ofisinde misafirlerini ağırlayan, mahalle halkının sorunları için canla başla çalışan Gündüz'ün belediye ve  devlet kurumları ile güçlü bağı onu bir adım öne çıkartıyor. Yaptığı büyük hizmetlerle yıllarını verdiği Borazanlar mahallesi için bir dönem daha adaylığını açıklaması ile hemen hemen tüm siyasi partiler Gündüz'ü tek tek ziyaret ederken, hem başarı dileklerini ilettiler hem de tecrübelerinden faydalandılar. 

Yaklaşam seçimler öncesi mahalle halkının desteğinden şüphe duymayan Borazanlar Mahallesi muhtarı ve adayı Şevki Gündüz, yeni aza listesi ile de güçlü bir kadro kurdu. Eğitimcisinden, yöneticisine, emekli memurundan, esnafına her kesime hitap eden bir liste oluşturan ve mahallesinin sokak sokak, karış karış her noktasını bilen Borazanların “Şevki abisi” güçlü kadrosu ile de dikkat çekmeyi başardı. 

Bir 9 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Tecrübeli, Çalışkan, Bilgili, Güçlü Ekibimizle Hizmete Hazırız Ayşe HIRCA Yönetici Ömür ARSLAN Emekli Memur Kemal ERSAN Emekli Eğitimci Nasır YILMA Emekli Memur Eyüp Esnaf METE BORAZANLAR MAHALLESİ MUHTARI ve ADAYI ŞEVKİ GÜNDÜZ (Emekli Eğitimci) Borazanlar Hak Ettiği Hizmeti Almaya Devam Edecek Büro: 0374 212 62 32 Gsm: 0532 641 40 28 Mehmet HÜYÜK Emekli Eğitimci Aydın ERKAYA Esnaf Sami GÜMRAH Esnaf' görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.