SON DAKİKA

BOLUSPOR'DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Boluspor ilk hamlesini orta sahaya yaptı. Ekibimiz tecrübeli oyuncu Tunahan Çiçek ile anlaştı.

BOLUSPOR'DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

2016-2017 sezonunda da Boluspor forması giyen eski oyuncumuz ile yeniden anlaşan kırmızı beyazlı ekibimizin bu oyuncu ile 1,5 yıllık anlaştığı öğrenildi. Tunahan Çiçek profesyonel kariyerine 2010 yılında St. Gallen kulübünde başladı. Gurbetçi oyuncu sırası ile St. Gallen, Winterthur, Boluspor, Schaffhausen, Neuchâtel Xamax ve Vaduz kulüplerinde forma giydi.

31 Yaşındaki futbolcu 10 numara pozisyonunda ve orta sahada görev yapıyor. Boluspor'da ki ilk döneminde fazla forma şansı bulamayan Tunahan daha sonra gittiği takımlarda tecrübesi ile birlikte kendini geliştirerek, dikkat çeken bir performans ortaya koymuştu. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.