SON DAKİKA

BOLUSPOR'DA YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU MU?

Spor Toto 1. Lig’de play-off hedefinin oldukça uzağında kalan Dyorex Boluspor’da Muzaffer Bilazer dönemi sona erdi.

BOLUSPOR'DA YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU MU?
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ajanssporun haberine göre karşılıklı anlaşmanın ardından yolların ayrılmasıyla birlikte teknik adam arayışlarına başlayan Bolu ekibi, yeni teknik direktörüyle büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Büyük ölçüde anlaştı

Son olarak Ankara Keçiörengücü’nde görev alan Ahmet Cingöz ile masaya oturan Boluspor’un büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. Tarafların son kez masaya oturduktan sonra imzaların atılması bekleniyor.

Sezona Keçiörengücü’nde başladı

Bu sezon Ankara Keçiörengücü’nde sportif direktör olarak başlayan ve Taner Taşkın’ın görevden ayrılmasının ardından teknik adam koltuğuna oturan 45 yaşındaki teknik adam, Mart ayında Ankara ekibiyle yollarını ayırdı. 
Play-off hattının uzağında kaldı

Sezona Sait Karafırtınalar önderliğinde başlayan Boluspor, sonrasında Muzaffer Bilazer ile anlaşma sağladı. 48 puanla 11. basamakta kalarak play-off hattının 6 puan uzağında kalan Boluspor, Bilazer ile yollarını ayırma kararı aldı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • Caligula (1 yıl önce)
    Ahbap çavuş ilişkisi Boluspor’u play off grubundan uzaklaştırdı kimin geleceği değil kimin kulüpten gideceği önemli başta Adem Alkaşi olmak üzere
    0
    0
    Cevapla
  • Vedat.yılmaz (1 yıl önce)
    Ha.hasan.ha.kör.hasan.misali
    0
    0
    Cevapla
  • Remzi Kırıcı (1 yıl önce)
    1)TFF 1.ligi tanıyor mu? 2)TFF 1.ligde teknik direktör olarak kaç maça çıkmış? 3) TFF 1.ligde Keçiören (11 maç) dışında hangi takımları çalıştırmış, başarıları neler? SONUÇ: Boluspor'-u deneme tahtası yapacak teknik direktörlere teslim etmeyelim. Eğer Teknik direktöre verecek paramız yoksa- Emre Toraman, Ahmet Görkem Gök veya Osman Nuri Işılar'-ı getirelim daha iyi olur.
    0
    0
    Cevapla