SON DAKİKA

BOLUSPOR'DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Trendyol 1. ligde ilk devrenin bitimine bir hafta kala Play-Off potasına yaklaşan Boluspor ikinci yarı için hazırlıklarına başladı. Ekibimiz ikinci devrede Play-Off'u zorlayacak bir karo oluşturmak için kolları sıvadı.

BOLUSPOR'DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Her ne kadar verilen sözler tutulmasa da, yeterli ilgi ve desteği göremesede kırmızı beyazlı yönetim son haftalardaki çıkışla puan sıralamasında iyi bir noktaya gelen Boluspor'a Play-Off oynatmayı hedefliyor. Devre arasına girmeden önce Anıl Koç ve Tunahan Çiçek ile kadrosuna iki yeni isim katan kırmızı beyazlılar, hazırlık kampı öncesi hocanın raporu doğrultusunda bazı isimlerle yolların ayıracak. Aralık ayının sonunda başlaması beklenen kamp öncesi bu oyuncuları kampa davet etmeyecek olan Boluspor yeni isimleri de bu kampa yetiştirmeye çalışacak.

10 GÜNDE TRANSFER BÜYÜK ORANDA TAMAMLANACAK

İyi bir forvet ve orta saha başta olmak üzere 5-6 transfer yapmak isteyen Boluspor, gözünü süper lige ve yurt dışına çevirdi. Yaklaşık 10 günde transferi yüzde 90 tamamlamak isteyen kırmızı beyazlılar, ara kamp dönemini verimli geçirip ikinci yarıya iyi başlamak istiyor. Çorum FK maçı sonrası Yalçın hoca ile görüşecek olan Boluspor'un şimdiden çalışmalara başladığı öğrenildi.     

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • yuksel (9 ay önce)
    be tayyibi gönderin gitsin..
    0
    0
    Cevapla