SON DAKİKA

BOLUSPOR'DA İLK İŞ TEKNİK DİREKTÖR. BAŞKAN AÇIKLADI

Boluspor olağanüstü kongresini geçtiğimiz gün yeni yönetime şirketleşme yetkisi vererek yaparken, göreve gelen başkan Savaş Abak ve ekibinin ilk işi yeni teknik direktör olacak. Abak kongre sonrası yaptığı açıklamada bu konuda acele etmeyeceklerini belirtti.

BOLUSPOR'DA İLK İŞ TEKNİK DİREKTÖR. BAŞKAN AÇIKLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor'da gerçekleşen kongre sonrası Başkan Savaş Abak ve yönetimi göreve "devam" dedi. Yaklaşık 2 hafta önce alt yapı antrenörleri ile sezon hazırlıklarına başlayan Boluspor'da yeni teknik direktör konusunda aceleci olmayacaklarını belirten Başkan Abak rakamların yüksek olduğunu bu konuda acele etmeyeceklerini belirtti. Başkanlık için son bir haftada karar verdiklerini belirten başkan Savaş Abak, Yalçın hoca ile bir birlerine sözlerinin olduğunu ancak bu yüzden Koşukavak'ın mecburen başka bir takımla anlaştığını söyledi. 

Başkan Abak bugüne kadar herhangi bir hoca ile görüşmediklerini ama yeni teknik direktör için çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.