SON DAKİKA

BOLUSPOR'DA HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK

Trendyol 1. Ligde son iki haftada çok önemli 6 puanı hanesine yazdıran Boluspor ateş hattından biraz daha yukarılara tırmanmayı başardı. Kırmızı beyazlılar da hedef şimdi Gençlerbirliği.

BOLUSPOR'DA HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Önce Giresunspor ardından evinde Bodrumspor'u mağlup ederek ligde çıkış yakalayan Boluspor, kupada da Karaman FK'yı elemeyi başardı. Hem kupanın morali hem de ligde son iki maçta topladığı 6 puanın morali ile ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan ekibimiz bu maçıda kazanarak seriyi sürdürmek istiyor. 18 puanla 5. sırada yer alan Ankara ekibini deplasmanda yenmek isteyen Boluspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Hem ligde arka arkaya kazandığı 2 maç, hem de kupa morali ile bu zorlu deplasmanıda kayıp geçen Boluspor 12 puanla 13. sırada bulunuyor. 

DÜDÜK GENÇ HAKEMDE

Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak olan mücadele Eryaman Stadyumunda oynanacak. TRTSpor ve Bein Sports Max 1, kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Gaziantep bölgesinden 29 yaşındaki hakem Ali Yılmaz yönetecek.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN İÇ SAHA PERFORMANSI

Boluspor'un eski futbolcusu Sinan Kaloğlu'nun çalıştırdığı Gençlerbirliği evinde bugüne kadar oynadığı 5 maçın 3'ünü kazanırken 1'ini kaybetti. 1 maçta ise eşitlik bozulmadı. 


 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.