SON DAKİKA

BOLUSPOR'DA BEKLENEN OLDU...

Boluspor Yönetim Kurulu 26 Nisan 2022'de 31821 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları” kanunu gereği Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı almıştı. Alınan karar gereği bugün yapılması beklenen kongreye çok az sayıda kişi gelirken kongre ikinci tarihe ertelendi.

BOLUSPOR'DA BEKLENEN OLDU...
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kulübün Dernek' statüsünden çıkıp, Spor Kulübü olarak yeni bir tüzük ile Gençlik ve Spor Bakanlığına tescilinin yapılması için tüzüğünü değiştirecek olan Boluspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının ilkine yeterli kongre üyesi gelmeyince kongre haftaya ertelendi. 

Sadece 3-5 kongre üyesinini geldiği ve imza verdiği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı önümüzdeki hafta yine Karaçayır Nikah Salonunda gerçekleştirilecek. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.