SON DAKİKA

BOLUSPOR'DA KRİTİK GÜN. ABAK VE EKİBİ KARARINI VERECEK!

Boluspor Başkanı Savaş Abak Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'e konuştu. Başkan Abak bugün yönetim kurulunu toplayacağını göreve deam edip etmeyeceklerine karar vereceklerini söyledi.

BOLUSPOR'DA KRİTİK GÜN. ABAK VE EKİBİ KARARINI VERECEK!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor'a zor günde sahip çıkan Savaş Abak kendi cebinden milyonlarca lira harcayarak bu sezon ekibimizi play off'a kadar yükseltti. Şehir yıllar sonra play off heyecanı yaşarken başkan Savaş Abak sadece bu sezonda cebinden 180 milyon lira para harcadı. Maalesef kendisine verilen sözlerin tutulmadığı Savaş başkan buna rağmen pes etmedi ve Boluspor için mücadelesini sürdürdü.

Şimdi ise Bolu kamuoyu Savaş Abak'ın yeni sezonda başkanlığa devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'e konuşan başkan Abak, "Bolusporumuz için yönetim kurulumuzla birlikte büyük mücadele verdik. Göreve geldiğimizde kulüp borç batağındaydı. Gelirlerde temlik vardı. Ama ben ve arkadaşlarım bunların üstesinden geldik. Fakat çok ama çok yorulduk. Bugün gelinen noktada maalesef Boluspor'a kimse destek olmuyor. Bugün yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarımızla devam edip etmeme konusunda bir müzakere yapıp karar vereceğiz. Göreve devam etsek bile olağanüstü genel kurul yapacağız. Burada neler yaşadık neler yaptık her şeyi kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.    

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.