SON DAKİKA

BOLUSPOR, YÖNETİMİ SAYESİNDE SON ANDA YIRTTI!

Trendyol 1.Lig’de Boluspor borçlarından sıyrılarak rahat bir nefes aldı. Boluspor, geçmiş dönem borçlarını ödeyerek transfer yasağından kurtuldu. Taraftarlar büyük sevinç yaşarken, kulüp maddi açıdan rahatlama fırsatı buldu.

BOLUSPOR, YÖNETİMİ SAYESİNDE SON ANDA YIRTTI!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Tarihi borçları kapandı, transfer yasağından sıyrıldı!

Boluspor, geçmişte CAS ve FIFA'dan gelen davalara neden olan borçları kapatma kararı aldı. Haris Hajdarevic, Bekim Balaj, Guido Koçer, Yusuf Emre Gültekin, Muhammet Bayır, İsmail Konuk, Hakan Canbazoğlu, Ufuk Budak, Deniz Kök, Yılmaz Özen, Zeki Acer ve Ahmet Murat Yolcu'ya borçlarını faizlerle birlikte tamamlayarak önemli bir adım atmış oldu.

Transfer yasağı ve puan silme tehlikesi artık yok

Ödemelerin gerçekleştirilmediği taktirde Boluspor'u zor günler bekliyordu. Transfer yasağı ve puan silme tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulüp, bu olumsuz durumun üstesinden geldi.

Ulusal Kulüp Lisansı Boluspor'un!

Borçların kapanmasıyla birlikte Boluspor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 'Ulusal Kulüp Lisansı'na layık görüldü. Bu lisans, kulübün geleceği için büyük bir avantaj teşkil ediyor.

Taraftarların yüzü güldü: Maddi kriz sonlandı!

Boluspor'un maddi sıkıntılardan kurtulduğu haberi, taraftarlar arasında büyük bir sevince neden oldu. Kulüp, bu adımla birlikte ekonomik olarak rahat bir nefes aldı ve yeni projeler için kaynak yaratma fırsatı buldu.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE; 

Kulübümüze geçmiş dönemden olan alacaklar nedeniyle CAS ve FIFA’da açılan davalardan, gerek dava açarak icra takibi başlatan Haris Hajdarevic, Bekim Balaj, Guido Koçer, Yusuf Emre Gültekin, Muhammet Bayır, İsmail Konuk, Hakan Canbazoğlu, Ufuk Budak, Deniz Kök, Yılmaz Özen, Zeki Acer ve Ahmet Murat Yolcu ile ilgili olarak Bolusporumuzu yaşatmak adına konu alacaklar faizleri ve masraflarıyla beraber ödenmiştir.

Kulübümüz, önceki dönemlere ait bu davaların aleyhimize sonuçlanması sebebiyle ‘Kulüp Lisansı’ alamama, üç dönem transfer yasağı ve puan silme cezası ile karşı karşıya kalmış ancak Yönetim Kurulumuz, tüm ödemeleri zamanında gerçekleştirmesinin ardından bu ihtimalleri ortadan kaldırmıştır. Bu netice ile kulübümüz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ‘Ulusal Kulüp Lisansı’ almaya hak kazanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Berat (11 ay önce)
    Deniz Kök 18 yaşında bir kaleci- 2019 yılında Antalyasporlu bir siyasi tarafından rica minnet ne olur bu çocuğu alın yetişsin diye Boluspor'-a getirilmiş 3.kaleci bile olması imkansız bir çocuk-vay benim paramı vermediniz diye mahkemeye vermiş..Bolu'-da bir söz var -Yüzümün yumuşaklığından donumun ağı kurumadı-diye..Boluspor'-a böyle işe yaramaz hatır gönül ilişkisiyle ne futbolcular kaskalladılar..Siz sadece yöneticisiniz..Boluspor'-un sahibi değilsiniz..Babanızın şirketine alır gibi adam alamazsınız..alırsanız böyle olur..
    0
    0
    Cevapla