SON DAKİKA

BOLUSPOR TRANSFERİ SÜPER BİR GOLCÜ İLE KAPATACAK

Trendyol 1. ligin 2 yarısında oynadığı 4 maçta 10 puan toplayarak 2. devreye en etkili başlayan ekiplerden olan Boluspor ara transferi iyi bir golcü ile kapatmayı düşünüyor. 3 haftadır kaliteli bir santrafor için arayışlarını sürdüren Boluspor, etkili bir isim ile devre arası transferi sonlandıracak.

BOLUSPOR TRANSFERİ SÜPER BİR GOLCÜ İLE KAPATACAK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ligin ara transfer döneminin en aktif ekibi olan Boluspor, tam 7 oyuncuyu kadrosuna kattı. Hocanın istediği hemen hemen her ismi alan ekibimiz hedefini play-of'tan öteye ""süper lig" olarak belirledi. Gemileri tamamen yakan başkan Savaş ve ekibi listesindeki golcü oyuncuları Keçiörengücü maçı sonrası tek tek aramaya başladı.

Play-Of potasına girerek hedefi artık "SÜPER LİG" olarak belirleyen kırmızı beyazlılar iyi bir golcü ile ara transferi sonlandırmak istiyor. Süper ligden bu ligi bilen bir santrafor ile masaya oturan Boluspor bir iki gün içinde o oyuncuyu Bolu'ya getirerek sözleşme imzalamayı hedefliyor. Ligin kalan maçlarında Süper ligi sonuna kadar kovalamak isteyen Boluspor gemileri yakmış durumda.  

Boluspor yönetimi o ismi ikna edemezse alternatif isimlere yönelecek. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.