SON DAKİKA

BOLUSPOR TRANSFERDE GAZA BASTI. AZERİ GOLCÜ GELİYOR!

Sezon başı yaptığı transfer hatalarını tekrarlamak istemeyen Boluspor, ikinci devre için kolları sıvadı. Ekibimizde Tunahan Çiçek, Anıl Koç ve son olarak Makedon oyuncu Daniel Avramovski büyük ölçüde anlaşmıştı. Ekibimiz gol sorununu çözmek için son olarak Azeri golcü Vüsal Isgandarl ile temasa geçti.

BOLUSPOR TRANSFERDE GAZA BASTI. AZERİ GOLCÜ GELİYOR!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

1995 doğumlu ve 1.80 cm boyundaki Azeri forvet için temaslarını sıklaştıran kırmızı beyazlılar, ilk devrede verim alamadığı golcülerden sonra Vüsal Isgandarl ile anlaşmaya yakın. İlk yarıda Arnavut liginde KF Egnatia'da geçiren Vüsal Isgandarl 18 maçta 6 gol kaydetmeyi başarmıştı. Bir dönem Türkiye'de de forma giyen tecrübeli futbolcu ile Boluspor'un görüşmeleri sıklaştırdığı alternatif golcülerlede temasta olduğu öğrenildi. 

3 YABANCIDAN VERİM ALAMIŞTI

İlk devrede sezon başı kadroya dahil edilen 3 yabancı golcüden beklediği verimi almayan Boluspor Oko ile yollarını ayırmıştı. Diğer iki pyuncu Camara ve Bettaieb ile de yollarını ayırmak isteyen ekibimiz yabancı  kontenjanını açmak istiyor. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.