SON DAKİKA

BOLUSPOR "O İSİMLE" YOLA DEVAM DEDİ

Boluspor tarihi kongre sonrası yoğun bir program dahilinde iç ve dış transferde hareketli saatler yaşarken, ekibimiz kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dış transferde bir çok isimle görüşen kırmızı beyazlılar iç transferde geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Jefferson Nogueira Junior ile "devam" dedi.

BOLUSPOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı ve bu ligi iyi bilen Jefferson ile bu sezon içinde anlaştığı öğrenilen Boluspor'un orta sahada bu isme çok güvendiği öğrenildi. Ülkemizde Gaziantep FK ile Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan tecrübeli Brezilyalı Serhat hocanında onayı ile kadroya yeniden dahil edildi. 
 

UYUM SORUNU YAŞAMAYACAK

Ön liberoda ve merkez orta sahadada oynayabilen çok yönlü bir oyuncu olan ve uyum sorunuda yaşamayacak olan Jefferson Nogueira Junior, şampiyonluk hedefleyen Boluspor'un bu sezon en önemli kozlarından biri olacak.  

PLAY-OF'A TAŞIMIŞTI

Jefferson geçtiğimiz sezon ligin son maçında 90+3'de Çorum FK'ya attığı golle Boluspor'u play-of'a taşımıştı. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.