SON DAKİKA

BOLUSPOR MEHMET CHEF ÖNDERLİĞİNDE İSTANBUL'DA GECE DÜZENLEYECEK

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, “İstanbul’da Bolulu Chef Mehmet Yalçınkaya’nın önderliğinde Ünlü Cheflerin ve iş adamlarının katılacağı Boluspor gecesi düzenleyeceğiz” dedi.   

BOLUSPOR MEHMET CHEF ÖNDERLİĞİNDE İSTANBUL'DA GECE DÜZENLEYECEK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İstanbul’da yakın zamanda İş adamlarının ve Ünlü Cheflerinde katılacağı bir Boluspor gecesi düzenleyeceklerini ifade eden Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak Spor14'e konuştu. Başkan Abak “İstanbul’da yakında bir program yapacağız. Bolulu Mehmet Chef Yalçınkaya ile yakınım ben. Geçtiğimiz günlerde onun düğününe katıldım. Sağolsun başkanım sen bize emret, sen ne istersen Boluspor için elimizden geleni yaparız dedi. İstanbul’da bir gece yapacağız. Tüm ünlü cheflerle birlikte. Bu geceye tüm iş adamlarını davet edeceğiz. Mehmet Chef’te bize bu konuda yardımcı olacak sağolsun. Çünkü Boluspor’u bizden başka düşünen yok. Yedi gün geçti daha hiç kimse Boluspor kulübünün kapısından içeri girip siz ne yapıyoruz demedi”

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.