SON DAKİKA

BOLUSPOR KONGRESİNDE SADECE "O" VARDI

Tarihinin en sıkıntılı günlerini geçiren Boluspor olağanüstü kongresinin gerçekleştirirken, Belediye Nikah Salonunda yapılan kongreye il protokolü ve siyasiler teşrif etmediler. Tüm bu sıkıntılara rağmen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül her zaman olduğu gibi koşarak geldiği kongrede "Boluspor için ne yapmamız gerekiyorsa hazırız" dedi.

BOLUSPOR KONGRESİNDE SADECE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

16 yıldır 1. ligde mücadele eden Boluspor'a verilen vaatler ve sözlerin hiç biri tutlmazken kırmızı beyazlı ekibin olağanüstü kongresine yönetim ve delegeler dışında sadece MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ile parti üyeleri katıldılar.  Boluspor başşkanı Savaş Abak konuşmasında Akgül'e katıldığı için  teşekkür ederken, salında bulunan delegeler  MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'i alkışladılar. 

İl protokolünün ve siyasilerin ilk kez katılmadığı Boluspor kongresi gelecek kara günlerin habercisi olarak nitelendirildi.    

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.