SON DAKİKA

BOLUSPOR İZMİR DEPLASMANINDAN PUAN ÇIKARTAMADI

Trendyol 1. Ligin 125. Haftasında Boluspor önemi oldukça fazla olan maçta İzmir’de Göztepe’ye konuk oldu. Play-off yolundaki bu kritik maç öncesi Boluspor 7. Sırada Göztepe 2. Sırada bulunuyordu. Ev sahibi takım müthiş bir taraftar desteği ile maça çıkarken, Boluspor taraftarı da deplasman da hatırı sayılır bir taraftar grubu ile Gürsel Aksel stadyumunda yerini aldı.

BOLUSPOR İZMİR DEPLASMANINDAN PUAN ÇIKARTAMADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kırmızı beyazlı ekibimiz sahaya ağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Gigic, Naby, Onur, Jefferson, Avramovski, Hüsamettin, Anıl onbiri ile çıkarken Vüsal Isgandarli   ve Tunahan çiçek kulübede yer aldı.  Bu isimler dışında İsmail, Kubilay, Safa, İshak, Kerem, Tolunay, Ercan, ve Diarra Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’tan forma bekleyen isimler oldular.

İLK YARI GÖZTEPE FARKI

Maça iki takımda kontrollü başlasa da ev sahibi ekip bu devrede kontrolü eline aldı ve ilk yarının etkili olana tarafıydı. Bu yarıda bir çok pozisyondan faydalanamayan Göztepe uzatma dakikalarında kazandığı penaltı golü ile soyunma odasın 1-0 önde gitti. Ekibimiz ilk devrede rakip kalede pozisyon bulamadı.

CEVAP VEREMEDİK!

Mücadelenin 2. yarısına da Göztepe etkili başladı. Ekibimiz maçtaki ilk şutunu 48. dakikada rakip kaleye gönderirken bu pozisyondan sonuç alamadı ve 1 dakika sonra ev sahibi ekip Göztepe Romulo ile farkı ikiye çıkarttı. Ligin ikinci yarısındaki en kötü futbolunu ortaya koyan Boluspor'un güçlü rakibi Göztepe karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamaması ve sahada mücadele gösterememesi mağlubiyeti de beraberinde getirdi.

2. DEVREDE İLK MAĞLUBİYETİMİZ

İkinci yarı oynadığı 7 maçın 5'ini kazanan ve 2 mücadeleden beraberlikle ayrılan Boluspor bu önemli seriye son verirken, bu devrede ilk mağlubiyetini İzmir ekibi karşısında almış oldu. En son yenilgisini 25 Aralık 2023'de Çorum FK maçında alan kırmızı beyazlılar bu önemli maçtan puan çıkartamadı. Ekibimiz bu sonuçla 39 puanda kalırken, Göztepe puanını 52'ye çıkarttı.  

Maçtan dakikalar
17. dakikada savunmadan atılan uzun topla birlikte savunma arkasına sarkan Romulo, rakibin hatası sonrası ceza sahasına sol çaprazdan girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Romulu, sağ ayağının içiyle uzak köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direk dibinden dışarı çıktı.
45+2. dakikada Göztepe'nin sağdan kullandığı köşe vuruşunda kale alanına gelen topa Heliton kafayı vurdu. Top savunmadan döndü.
45+4. dakikada hakem Burak Olcak, VAR uyarısıyla izlediği pozisyonda ceza sahası içerisinde Oulare'nin topu elle oynadığını tespit ederek penaltı noktasını gösterdi.
45+6. dakikada kazanılan penaltıda topun başına gelen Romulo, sağ ayağıyla sol köşeye yerden vurdu ve takımını öne geçiren golü kaydetti. 1-0
49. dakikada Göztepe'nin merkezden geliştirdiği atakta savunmaya çarpan top ceza sahasına düştü. Kaleciyle karşı karşıya kalan Romulo, sağ ayağının içiyle vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 2-0

Hakemler: Burak Olcar, Samet Özkul, Barış Çiçeksoyu
Göztepe: Mateusz Lis, Heliton, İsmail Köybaşı, Taha Altıkardeş, Ümit Akdağ, Ogün Bayrak, Ahmed Ildız (Tarkan Serbest dk. 85), Yalçın Kayan (Kubilay Kanatsızkuş dk. 68), Anthony Dennis (Atınç Nukan dk. 90) , Kenneth Mamah (Lundqvist dk. 67), Romulo (Turgay Gemicibaşı dk. 85)
Yedekler: Arda Özçimen, Lasse Nielsen, Celil Yüksel, Ensar Aksakal, Fıratcan Üzüm
Teknik Direktör: Stanimir Stoilov
Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Veaceslav Posmac, Naby Oulare, Onur Ulaş, Oğuz Kağan Güçtekin, Berk Yıldız (Ercan Coşkun dk. 64), Jefferson (İshak Karaoğul dk. 75), Daniel Avramovski (Tolunay Artuç dk. 88), Anıl Koç (Abdoulaye Diarrassouba dk. 88), Petar Gigic, Hüsamettin Yener (Tunahan Çiçek dk. 63)
Yedekler: İsmail Çipe, Kerem Paykoç, Kubilay Sönmez, Safa Kınalı, Vüsal Isgandarli
Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak
Goller: Romulo (dk. 45+6 pen. ve dk. 49) (Göztepe)
Sarı kartlar: Ogün Bayrak (Göztepe)   

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.