SON DAKİKA

BOLUSPOR İSTEDİĞİ BONSERVİS BEDELİNİ İLETTİ

Boluspor'da geçtiğimiz sezon alt yapıdan A takıma kazandırdıktan sonra yıldızı parlayan Naby Youssouf Oularé için Spor Toto 1. lig ekibi Bodrumspor, Boluspor'a teklifte bulundu. Sezon içinde de bazı yerli ve yabancı takımların ilgilendiği Naby için kırmızı beyazlı ekibin istediği bonservis bedeli Bodrumspor'a bildirildi.

BOLUSPOR İSTEDİĞİ BONSERVİS BEDELİNİ İLETTİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

2021-2022 sezonunda alt yapıya geldikten sonra geçtiğimiz sezon başı A takıma dahil edilen Naby Oulare 27 maçta forma giymiş, 3 gol kaydetmişti. Zaman zaman adı transfer söylentilerinde geçen Naby için son teklifi Bodrumspor'un yaptığı öğrenildi. Naby için kırmızı beyazlı ekibin istediği bonservis bedelinin Bodrumspor'a bildirildiği ve bu kulübün düşünmek için süre istediği belirtildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.