SON DAKİKA

BOLUSPOR ERZURUMSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Trendyol 1. Ligde haftayı Tuzlaspor galibiyeti ile tamamlayarak Play-Of'un içine atan Boluspor pazar günü oynayacağı BB Erzurumspor maçı hazırlıklarına başladı.

BOLUSPOR ERZURUMSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ligde oynadığı 23 maçta 36 puan toplayarak 7. sıraya yükselen ekibimiz hafta sonu oynadığı kritik maçta Tuzlaspor'u son dakika golü ile 2-1 mağlup ederek play-of yolunda önemli bir virajı almayı başarmıştı. Devre arasından bu yana mağlubiyet yüzü görmeyen kırmızı beyazlılar oynadığı 6 maçın 4'ünü kazanmış, 2'sinde ise berabere kalmıştı. 

Pazar günü 16.00'da oynanacak olan önemli sınav öncesi hazırlıklarını sürdürecek olan Boluspor bu maça galibiyet parolası ile hazırlanacak. Ekibimizde cezası biten Oğuz Kaan'ın cezası sona erdi. Kart sınırında olan oyuncuların ise teknik heyet tarafından uyarıldığı öğrenildi.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.