SON DAKİKA

BOLUSPOR BUGÜN TOPLANIYOR

Trendyol 1 ligde ilk devrede sıkıntılı süreçler geçirse de son haftalarda toparlanan Boluspor 2. yarı hazırlıklarına başlayacak.

BOLUSPOR BUGÜN TOPLANIYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ocak ayının 2. haftasında başlayacak lig ve hemen sonrasında Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçına çıkacak olan ekibimiz, yaklaşık 2 hafta sürecek kamp için Belek'te toplanacak. Ekibimizde yeni transferler Tunahan Çiçek, Anıl Koç, Daniel Avramovski ve son transfer Vüsal Isgandarli'nin de kampa katılacağı öğrenildi. 

BİR KAÇ TRANSFER DAHA OLACAK

İyi bir hazırlık dönemi geçirerek 2 yarıya bomba gibi başlamak isteyen kırmızı beyazlılar, yapılacak takviyelerle en azından play-off'a kalma hesapları yapıyor. Boluspor'un teknik heyetin raporu doğrultusunda bir kaç ismi daha kadrosuna katacağı bu oyuncuları bu kampa yetiştireceği öğrenildi. 


 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.