SON DAKİKA

BOLUSPOR BU SEFER FORVETTE HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Transfer harekatına başlayan Boluspor ilk iş forvete çevirdi. Geçtiğimiz yıl 3. bölge için kadrosuna kattığı isimlerden fayda göremeyen kırmızı beyazlılar ilk olarak gündemine Adanaspor'lu Junior Fernandes'i listesine aldı.

BOLUSPOR BU SEFER FORVETTE HATA YAPMAK İSTEMİYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Trendyol 1. Ligin en eski ekibi kulübü Boluspor, transfer çalışmaları kapsamında tecrübeli golcü Junior Fernandes ile temasa geçti. Geçtiğimiz sezonu Adanaspor’da geçiren Şilili Junior Fernandes, 9 gol 2 asist ile başarılı bir performans sergilemiş, takımın ligde kalmaısna büyük pay sahibi olmuştu. 

31 Ocak 2017'de Alanyaspor önce kiralık olarak, 4 Eylül 2017 tarihinde ise bonservisi ile Süper Lig'e transfer oldu. Alanyaspor forması ile Süper Lig de 94 maçta 32 gol atmayı başardı. Daha sonra Birleşik Arap Emirlikleri ve Şili'de forma giyen Junior Fernandes 2022-2023 sezonunda Manisa FK'da geçtiğimiz sezon ise Adanaspor'da forma giydi. Fernandes Adanaspor forması ile geçtiğimiz yıl 9 gol kaydetmeyi başardı. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.