SON DAKİKA

BOLU'NUN ALTIN KIZI YENİLEMİYOR

Sayısız Türkiye Karate ve Muaythai Şampiyonluğunu elinde bulunduran Ceren Bağcı yine Türkiye Şampiyonu oldu.

BOLU'NUN ALTIN KIZI YENİLEMİYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

0-11 Haziran 2023 tarihlerinde Kırşehir'de düzenlenen Okul Sporları Türkiye Karate Şampiyonasına katılan büyük yetenek Ceren, tüm rakiplerini tek tek eleyerek geçen seneki şampiyonluk ünvanını korudu.

6 yıldır önce Karate ve sonra da Muaythai kurslarıyla spora başlayan Dörtdivan'lı Ceren hem Karate hem Muaythai'da kilosunda şampiyonluğu hiç kimseye kaptırmıyor.

Bolu milli takım antrenörleri Emrah Sarıcaer ve İbrahim Damar'ın emekleriyle her geçen yıl başarısını arttıran şu anda sayısız Türkiye derecesi yanı sıra Avrupa dereceleri bulunan Ceren'in sıradaki amacı Dünya Şampiyonluğunu Bolu'ya getirmek.

Antrenör Sarıcaer, büyük destekleri için Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler'e teşekkürlerini sunarken sporcumuzun ailesini de tebrik etti.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.