SON DAKİKA

BOLU'DA "RIDVAN ERTANİ SEZONU" BAŞLIYOR

Türk futbolunun ve Boluspor'un efsane ismi rahmetli japon Rıdvan'ın ismi bu sezon U13 ligine verildi. Sezonun adı "Rıdvan Ertani Sezonu" oldu. Bolu ASKF ve Futbol İl temsilciliğinin bu anlamlı teklifi TFF tarafından uygun görüldü.

BOLU'DA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor forması ile 356 maça çıkarak bu alanda kırmızı beyazlı formayı en çok giyen isim olan efsanemiz Rıdvan Ertani'nin ismi, bu sezon Bolu Amatör U 13 ligine verildi. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan U13 ligi için Bolu ASKF tarafından önerilen isim teklifi TFF tarafından onaylanırken, yapılana açıklamada "2023-2024 U-13 Lig sezonunun "Rıdvan Ertani Sezonu" olarak isimlendirilmesi talebiniz uygun görülmüştür. Sezonunuz hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi. 

Efsanemiz Rıdvan Ertani (Japon Rıdvan) Boluspor forması ile oynadığı 356 maçta 57 gol atarak bu alanda Boluspor formasını en çok terleten isim olmuştu. Japon Rıvan ağabeyimiz 17 Şubat 2021'de hayatını kaybetmişti. 


 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.