SON DAKİKA

"Bolu'da hiç şüphesiz üç vekil çıkartacağız"

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi öncesi AK partiden açıklanan kesin liste sonucu 3. sırada aday gösterilen AK Parti eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı Kazım Konak bir açıklama yaptı. Konank yaptığı açıklamada ""Bolu’da hiç şüphesiz üç vekil çıkartacağız" dedi.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı Kazım Konak"Ülkemize, milletimize ve şehrimize hizmet etmek adına çıktığımız bu yolda öncelikle şahsımı milletvekilliği adaylığına layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat yetkililerimize şükranlarımı sunuyorum. Yine en başından itibaren her zaman yanımda olan dava arkadaşlarıma ve kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Büyük onur ve gurur duydum. AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yaptığım süre zarfında verilen görevleri layıkıyla yerine getirmek için nasıl var gücümle çalıştıysam bugünden sonra da daha fazla gayret göstereceğimin bilinmesini isterim. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana her zaman yanında olan halkımızın desteği, AK Parti teşkilatımızın ve milletvekili adayları olarak bizlerin büyük gayretleriyle Bolu’da hiç şüphesiz üç vekil çıkartacağız. Bundan en ufak bir şüphemiz yok. 2023 hedeflerine birlikte yürüdüğümüz milletimiz ile şimdi de Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz. Cumhuriyetimizin ikinci asrı, Türkiye Yüzyılı olacak" dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.