SON DAKİKA

BOLU'DA HEYKEL ÇİMENTO TARTIŞMASI

BOLU'DA HEYKEL ÇİMENTO TARTIŞMASI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

28 Mayıs’ta gerçekleşen 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının kesinleşmesi sonrası, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın verdiği, “Recep Tayyip Erdoğan’ın heykelini Bolu’nun görünür bir yerine dikeceğim” şeklinde verdiği şeref sözüne gönderme yapmak için AK Gençlik Üyesi arkadaşlarıyla birlikte Bolu Belediyesi önüne çimento bırakan AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Başkan Özcan’a seslenerek, “Kıvırma Başkan” dedi.

Bolu Belediyesi Meclisi’nin dün gerçekleşen Haziran ayı Meclisinin de en çok tartışılan heykel konusu hakkında açıklamada bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sosyal medya hesabından cevap veren AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Başkan Özcan’ın seviyesine düşmeyeceğini belirterek, ““Mert ol, delikanlı ol, sözünde dur” çağrısında bulundu.

Bayrak yaptığı açıklamada; “Öncelikle Türkiye’nin Yüzyılı başlayalı tam beş gün oldu. Biz çimento bıraktığımızda pazar günü idi. Anlaşılan o ki Bolu Belediyesi'nde çalışması, Bolu’ya hizmet getirmesi gereken Sayın Özcan tatilden dönmüş. Şimdi buradan Sayın Özcan’a sesleniyorum, parantez içinde 'aklı yetmezler' dediği için onun seviyesine düşmeyeceğiz. Lakin kimin aklının yetip yetmediğini İmar Müdürüne sormalı veya bir inşaat mühendisine danışmalı çünkü 'heykelde olsa temelde çimento kullanılıyor' diyoruz ya onun seviyesine düşmeyeceğiz. Belediye başkanı olduğundan beri tuhaf ve garip hareketlerinin sebebi bir kez daha belli oldu, evet Sayın Özcan'da ciddi şekilde algılama ve unutkanlık sendromu başlamış acil şifalar diliyorum. Görüyoruz ki Bolu Belediye Başkanı'nın önce Cumhurbaşkanlığı sonra CHP Genel Başkanlığı'nda hevesi vardı ancak istediğini alamadı ki şimdi Dörtdivan'a göz dikmiş bolupostası.com sitesinden çalıntı haber. Söz verdiği Erdoğan heykelini Dörtdivan'a yapmak istiyormuş. Sayın Özcan Dörtdivan’da belediye hizmet veriyor icraat yapıyor, senin gibi fenomenlik yapmıyor senin kapasiten orayı kaldırmaz. Şimdi 'verdiğin demeci iyi izle ve sözünde dur' diyecektim ama diyemiyorum malum başkanın danslarla arası iyi çabuk kıvırıyor. Kendi mücavir alanını bilmeyen, konuştuğunu unutan birinden bir şeyler beklemek, motoru olmayan bir arabanın hareket etmesini beklemek gibi bir şey. Son kez buradan sesleniyorum Mert Ol Delikanlı ol sözünde dur mevzu para ise biz yapalım mevzu şeref ise sen yapacaksın başkan” ifadelerini kullandı.
 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.