SON DAKİKA

BOLU'DA GÖZLER ERDOĞAN VE BAHÇELİ'YE ÇEVİRİLDİ

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi siyasi liderler açıklanan programlara göre Bolu'ya gelmeye devam ediyorlar. Son olarak Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun 09 Mayıs'ta Bolu'ya geleceği öğrenilirken, Cumhur İttifakı'n da Erdoğan'ın ve Bahçeli'nin Bolu'ya gelip gelmeyecekleri henüz bilinmiyor.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İlk olarak Bolu’ya memleket partisi lideri Muharrem İnce gelirken, geçtiğimiz günlerde Millet Partisi ortağı İYİ Parti lideri Meral Akşener vatandaşlara seslenmişti. Son olarak Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun 09 Mayıs'ta Bolu'ya geleceği öğrenilirken, şimdi gözler iki lider Erdoğan ve Bahçeli’ye çevrildi.  14 Mayıs seçimleri öncesi çalışmalarını yürüten iki liderin Bolu’da miting düzenleyip düzenlemeyeceği henüz netleşmedi. 

Hem Ak Parti’den hem de MHP’den konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın da Bolu'yu ziyaret edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.