SON DAKİKA

BOLU'DA GECE 4.2 ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU

Bolu’da gece saat 01.03'te deprem meydana geldi. Merkez üssü Mesciçele köyü olan 4,2 büyüklüğünde meydana gelen deprem bir çok vatandaş tarafından hissedildi.

BOLU'DA GECE 4.2 ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bolu merkezde 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7,31 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. 

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Bolu’da meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem çevre illerden de hissedildi.

Şehir merkezinde ve yurtlarda kalan birçok öğrenci deprem nedeniyle dışarıya çıktı.

Yaşanan 4.2’lik deprem sonrasında Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 01.07’de yerin 5.2 kilometre derinliğinde 2.1 büyüklüğünde yeni bir deprem daha yaşandı. AFAD kayıtlarına göre ise saat 01.07’de 2.0 ve saat 01.16’da 1.0 olmak üzere 2 yeni deprem daha yaşandı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.