SON DAKİKA

BOLU'DA AMATÖR MAÇI BAŞI BOŞ KÖPEKLER DURDURDULAR

Bolu Amatör Küme Play-off maçında Geredespor ile Kıbrıscıkspor karşılaşırken bir anda maç sırasında sahaya giren başı boş köpekler karşılaşmanın durmasına neden oldu.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Karaçayır spor sahalarında oynanan 1. Amatör küme maçları devam ederken Geredespor Kıbrıscıkspor mücadelesi ilginç anlara sahne oldu. Karşılaşmanın oynandığı sırada 4-5 başı boş köpek bir anda sahaya girdi. Maç oynandığı sırada sahaya giren köpekleri görünce  oldukça şaşıran  ve uzun bir süre köpekleri sahadan çıkarmaya çalışan oyuncular ve saha görevlileri büyük uğraşlar verdiler. Uzun bir süre ara verilen maç köpeklerin sahayı terk etmesinin ardından kaldığı yerden devam etti.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu (1 yıl önce)
    O ses kaydını atan arkadaş o geredeliler sever onları diyen şahıs az insan olsadinizda siz sevseniz.. Azıcık insan olun geredeliler olmasa bolu bir hiç unutma bunu.esnaf desen yok ticaret desen o yok
    0
    0
    Cevapla