SON DAKİKA

BOLU'DA 2 ARAÇ ÇARPIŞTI. 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR

Bolu’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 yaşındaki çocuk ve annesi yaralandı.

BOLU'DA 2 ARAÇ ÇARPIŞTI. 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kaza, Karaçayır Mahallesi Ali Rıza Tekemen Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Rıza Tekemen Caddesi üzerinden Kapalı Spor Salonu istikametinde seyreden araç ile Has Sokak üzerinden ana caddeye çıkan Mevlüt K. yönetimindeki 34 NY 5011 plakalı Seat marka otomobil çarpıştı. Kazada Fiat marka araçta bulunan Meral A. ve 4 yaşındaki kızı M.A. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince kazada yaralananlar Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kazada yaralanan 4 yaşındaki kız çocuğunun durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Berat (4 ay önce)
    Şu yolları bir göbekle bağlayın kardeşim..dümdüz yolda giderken adam aniden duruyor sola dönmek için..birde yan yoldan gelen karşıya geçmek istiyor..burada bir kazada ben atlattım..bir yol dümdüz gitmeli dönülecek yere göbekle dönülmeli..Refüjü ortadan kesip açma fikri hangi gerizekalıdan veya artniyetli birinden geliyor..Korkunç bir bahaneleride var..-sanayici ekmek yemeyecekmi- 4 yaşında ki bir çocuğun kanına.,hayatına sebep olsa bilemi!!??
    0
    0
    Cevapla