SON DAKİKA

BOLU'DA 1297 KİŞİYE “ÇEVREYİ KİRLETMEKTEN” CEZA KESİLDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aralarında AKP ve CHP il başkanlarında bulunduğu 1297 vatandaş “çevreyi kirletmekten” dolayı idari para cezası uygulandığını açıkladı.

BOLU'DA 1297 KİŞİYE “ÇEVREYİ KİRLETMEKTEN” CEZA KESİLDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

"En Temiz Şehir Bolu" sloganı ile son yıllarda il genelinde yoğun bir çalışmaya giren Bolu Belediyesi  “Yere çekirdek kabuğu, sigara izmariti veya çöp atanlara” 14 bin 407 liraya kadar idari para cezası uygulamaya başlanacağını duyurmuştu. Güvenlik kameralarından yere çöp atanların tespit edilip zabıta ekipleri tarafından cezai işlem başlatıldığını belirten başkan Özcan, Bolu Beleidyesinin bugüne kadar 1297 vatandaşa “çevreyi kirletmekten” dolayı idari para cezası uygulandığını denetimlerin aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Bou Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise bugüne kadar  1297 vatandaşımıza “çevreyi kirletmekten” dolayı idari para cezası uygulandığını açıkladı.  Başkan Özcan yaptığı paylaşımda “Temizlik konusunda çok hassas olduğumu defalarca vurguladım. Süreç içinde aralarında AKP ve CHP il başkanlarında bulunduğu 1297 vatandaşımıza ( maalesef)“çevreyi kirletmekten” dolayı idari para cezası kesilmiştir. Uygulama ve denetimler aralıksız devam edecektir! Kuaför, kahvehane, lokanta gibi iş yerlerimize ücretsiz sigara izmaritliği olan küçük çöp kovaları dağıtılmaya da başlanmıştır!” ifadeleirne yer verdi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.