SON DAKİKA

BOLU ÜLKÜ OCAKLARI GENÇLERİN YANINDA

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından, üniversite sınavına giren öğrencilere tercih desteği sağlanıyor. Bolu Ülkü Ocakları, üniversite adayı gençlere tercih döneminde en doğru seçimleri yapabilmeleri için ücretsiz destek veriyor.

BOLU ÜLKÜ OCAKLARI GENÇLERİN YANINDA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İzzet Baysal Caddesi üzerinde kurulan stantla gün içinde verilen hizmete şimdiden onlarca öğrenci katıldı. Uzman bir ekibin katılımıyla yürütülen bu danışmanlık hizmeti, gençlerin geleceklerini daha sağlıklı bir şekilde planlayabilmeleri amacıyla hayata geçirildi. Bolu Ülkü Ocakları bu hizmetle, üniversite adaylarının bilinçli ve doğru tercih yapmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.


‘HER ZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok “’Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak Genel Merkezimiz tarafından geliştirilen, yapay zeka destekli üniversite tercih robotu sayesinde gençlerimiz gelecekleri ile ilgili en önemli tercihi yaparken bizler de Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bolu İl Başkanlığı olarak onların her zaman yanında olduğumuzu göstermek amacıyla İzzet Baysal Caddesi üzerinde kurduğumuz Üniversite Tercih Robotu stantları ile gençlerimize tercih aşamasında yardımcı olduk. Geleceğin Dünyasında Lider Ülke Türkiye vizyonun sahibi olacak bu günün genci yarının aydını Türk Gençliğini Milletimize ve Devletimize hizmet edebilmeleri manasında her faaliyetimiz ile yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.