SON DAKİKA

BOLU SİYASETİNİN İKİ ÖNEMLİ İSMİ SAHADA

Biri Bolu'da diğeri Seben'de kesintisiz üçer dönem Belediye Başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz ve Süleyman Özbağ, 14 Mayıs seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bolu AK Parti Milletvekili adayları için Taşkesti'li vatandaşlardan oy istediler.

Özel Haber
BOLU SİYASETİNİN İKİ ÖNEMLİ İSMİ SAHADA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ak Parti'nin tartışmasız en önemli isimlerinden olan, Bolu'ya ve Seben'e yaptıkları çalışmalarla, projeleri ile değer katan, Bolu siyasetinin iki önemli aktörü eski başkanlar Alaaddin Yılmaz ve Süleyman Özbağ seçim çalışmalarına Taşkesti'de devam ettiler.  Yılmaz ve Özbağ Taşkesti ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek yaptıkları açıklamada “Bugün Bolu’muzun yükselen yıldızı Taşkesti’de kıymetli hemşehrilerimize bereketli kazançlar dileyip, 14 Mayıs için desteklerini istedik” ifadelerine yer verdiler.  

Taşkesti halkının büyük ilgi gösterdiği iki siyasetçinin seçim çalışmalarının aralıksız devam edeceği öğrenildi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.