SON DAKİKA

BOLU SİYASETİ BU BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner Seben Kabak köyünde düzenlenen Cebbar Bayramında bir araya geldiler. Yüzlerce insanın katıldığı bayrama davetli olarak katılan ikili Kabak köyü halkı ile bir araya geldiler.

BOLU SİYASETİ BU BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Seben Kabak Köyünde her yıl Eylül ayının ilk haftasında geleneksel olarak kutlanan Cebbar Bayramı yüzlerce insanı bir araya getirdi. 

Bolu’dan ve çevre köylerden bir çok vatandaşın akın ettiği bayrama Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner,  Seben Kaymakamı Nnursen Yüca,  İl Genel Meclisi Başkanı Ekrem Çetinkaya, Bolu ASKF  Başkanı Cemalettin Metin ile birlikte siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Her yıl güz sonunda bereketli hasat sonu Allah’a şükür edilmesi, köy halkı arasında birlik beraberliğin pekiştirilmesi amacı ile yapılan ‘Cebbar Bayramı’ bu yıl yine oldukça kalabalık bir katılım ile gerçekleşti. Kabak köyü sokaklarının araçları almadığı, caminin dolup taştığı bayrama ilgi yine oldukça fazlaydı. Öğle namazı öncesi okunan Mevlüd-i şerif sonrası yenen etli pilavlar ile bayram, evlerde içilen sıcak çaylar, edilen demli sohbetler ile son buldu.

Kabak Köyü Muhtarı Cihan Demir bayrama katılan herkse teşekkür ederek “Biz Kabak Köyü halkı olarak yine bu bayramda komşularımızla bir arada olmaktan, vatandaşlarımızı ağırlamaktan oldukça memnunuz. Yıllardır süre gelen bu gelenek atalarımızdan bizlere, bizlerden çocuklarımıza ve torunlarımıza kalacak. Amacımız bu birlikteliği bu güzel günleri coşkuyla yaşamak. Tabi ki bunları yaşarken köyümüzde yaptığımız projelerle çalışmalarla köy halkımızın bağını köyle daha da güçlendirmek. Gençlerimiz Bolu’da şehir dışında yaşıyorlar. Amacımız onların köyle bağı kopmasın. Ata topraklarına sahip çıksınlar” dedi. 

Bayrama katılımdan memnunluk duyduğunu belirten muhtar Cihan Demir “Her yıl Eylül ayı başında yaptığımız Cebbar Bayramı bu yılda büyük ilgi gördü. Köy halkımız Bolu’dan başka illerden geldiler. Bolu’dan, Seben’den çevre köylerden misafirlerimiz geldiler. Biz her yıl olduğu gibi bu yılda mutlu olduk. Bayramda hizmet eden gençlerimize, köy halkımıza teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine sağlık” dedi. 

ÖZCAN VE GÜNER KABAK KÖYÜNDE BAYRAM COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞADILAR

Bayrama katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile birlikte siyasi partilerin temsilcileri Kabak köyü halkı ile bir araya gelerek güzel bir hafta sonunda hem sohbet ettiler hem de bayramın coşkusunu vatandaşlarla yaşadılar.   

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.