SON DAKİKA

BOLU DAHİL 17 İL İÇİN ÖNEMLİ UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni değerlendirmeler yayımlandı. Son dakika gelişmesine göre; 17 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verildi.

BOLU DAHİL 17 İL İÇİN ÖNEMLİ UYARI!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmeye göre; Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu olacağı belirtildi. Bolu, Karabük, Giresun, Trabzon, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, Düzce, Bartın, Zonguldak ve Rize'nin iç kesimleri, Eskişehir'in kuzeyi, Bursa'nın ve Ağrı'nın doğusu, Bitlis'in kuzeydoğusu ve Van'ın kuzeyinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Pazartesi günü ile Trakya'da yağışların etkili olması bekleniyor. Salı ve Çarşamba günleri Marmara ve Orta Karadeniz'de yağış bekleniyor.  Yağış olması beklenen iller

Bursa
Eskişehir
Bolu
Karabük
Giresun
Kastamonu
Zonguldak
Artvin
Trabzon
Kars
Ardahan
Ağrı
Düzce
Bartın
Rize
Bitlis
Van

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.