SON DAKİKA

BOLU ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ

Bolu'da yıllarca örnek kişiliği ve çalışkanlığı ile bilinen emekli eğitimci İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyeti üyesi Muhabbet Koç hayatını kaybetti.

BOLU ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

1981 yılında başladığı öğretmenliğe 33 yıl sonra veda ederek emekli olan ve daha sonra bir çok sivil toplum örgütlerinde görev alan Muhabbet hocamız yaşamını yitirdi. Bolu'da bir çok okulda görev yapan ilimizdeki yine bir çok anaokullarında emeği ve hizmeti olan Muhabbet Koç en son İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyeti üyesi olarak Bolu'ya hizmetlerine devam ediyordu. 
Genç yaşta hayat veda eden muhabbet öğretmenin bugün Kalıcı Konutlar Camisinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası defnedileceği öğrenildi.  
Manset14 ve Spor14 gazeteleri olarak Muhabbet Öğretmenimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.