SON DAKİKA

BOLU BİLSEM TÜBİTAK'TA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Yerel ve ulusal bir çok başarısı ile dikkat çeken Bolu Bilim ve Sanat Merkezi 17'inci TÜBİTAK Ortaokullar arası proje yarışması Türkiye finallerinde binlerce projeyi geride bırakarak Türkiye 2'ncisi oldu. Finallerde Hatay Türkiye şampiyonu oldu.

BOLU BİLSEM TÜBİTAK'TA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ankara ATO Congresıum Kongre ve Sergi merkezinde 5-7 Haziran 2023 tarihlerinde 17. TÜBİTAK Ortaokullar arası proje yarışması Türkiye finalleri ödül töreni yapıldı. 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, TÜBİTAK başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Ankara protokolünün katıldığı  törende ilimizi temsil eden Bolu Bilim ve Sanat Merkezi değerler eğitimi kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Danışmanlığını Bolu Bilsem Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seray Altunöz'ün yaptığı ve Bilsem öğrencileri Ece Yüksel ve Gülal Zeynep Öncü'nün hazırladıkları "Oyun Arkadaşım" isimli proje değerler eğitimi kategorisinde Türkiye ikinciliği ile ödüllendirildi. 

Bolu Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Seray Altunöz ve projede görev alan öğrencileri Ece Yüksel ve Gülal Zeynep Öncü ödüllerini düzenlenen törende aldılar. Yarışmalarda Hatay Türkiye Şampiyonu aldı. 

SERAY HOCA DUYGULARINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Projenin danışman öğretmeni Seray Altınöz sosyal medya hesabından duygularını paylaştı. Altınöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “TÜBİTAK Ortaokullar Arası Proje Yarışması'nda Değerler Eğitimi Alanında Türkiye 2'ncisi .olduk.  5. Sınıf olan yaşları çok küçük ama başarıları büyük olan sevgili öğrencilerim Ece Yüksel ve Gülal Zeynep Öncü ile gurur duyuyorum. Başarılarınız daim olsun çocuklarım. Yüksel ve Öncü Aileleri ile bu heyecanı sırt sırta göğüsledik, umarım evlatlarınızla hep mutlu olursunuz. O kadar mutluyum ki bunun sanırım tarifi yok. Destekleri için Bolu BİLSEM Aileme, bizzat yanımıza gelerek bize destek veren Kurum Müdürüm Ferdi Hocamıza, İsmail Parlak'a çok istese de yanımda olamayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  Projemizin bel kemiği kısmında destek olan, bizzat projemizin uygulamalarını yapmamız için bize uygun şartları hazırlayan Bolu İl Milli Egitim Müdürlüğünün olurları ile Atatürk İlkokulu Ailesine sonsuz sevgilerimi sunuyorum, varlığınız daim olsun” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.