SON DAKİKA

BİLSEM ÖĞRETMENLERİNDEN GELENEKSEL SANATLAR SERGİSİ

Bolu Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmenlerinin hazırladığı ve "Geleneksel Sanatlardan 3 damla" adını verdikleri ebru, kaligrafi ve katı’ çalışmalarının yer aldığı sergi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde açıldı.

BİLSEM ÖĞRETMENLERİNDEN GELENEKSEL SANATLAR SERGİSİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Geleneksel sanatların bu üç dalında örnek ve güzel çalışmalar yapan Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri  Ayşe Çevirgen, Alaattin Ceren ve Tarık Aksoy'un eserleri sanat severlerle buluştu.  Bilim ve Sanat Merkezi görsel sanatlar öğretmeni Ayşe Çevirgen ebru çalışmalarıyla, sınıf öğretmeni Alaattin Ceren kaligrafi çalışmalarıyla ve Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Tarık Aksoy'da katı çalışmalarıyla sergide yer aldı. 

Sanat ve bilim adınadikkat çeken çalışmalar yapan Bolu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri farkını ortaya koyarken "Geleneksel Sanatlardan 3 damla" adını verdikleri bu serginin ise 15 Ocak Cuma akşamına kadar ziyaret edilebileceği belirtildi. 

Sabrın zarafetle buluştuğu çalışmaların yer aldığı serginin, ilk günden yoğun ilgi görüldü. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.