SON DAKİKA

BOLU BELEDİYESİNİN EFSANE İSMİ SAHALARDA

Yıllarca Bolu Belediyesinde görev yaparak en son tırnakları ile geldiği Bolu Belediyesi Başkan Yardımcılığına kadar uzanan başarı öyküsü ile bilinen İsa Özcan sahalara geri döndü. Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'un listesinde Kontenjan'da yer alan İsa Özcan, Demirkol'un seçimlerde ve kazandığı taktirde Belediye içinde en büyük kozu olacak.

BOLU BELEDİYESİNİN EFSANE İSMİ SAHALARDA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

1992 yılında başladığı belediyecilik görevine 2002 yılından itibaren Bolu Belediyesinde devam eden ve eski başkan Alaaddin Yılmaz tarafından başkan yardımcılığına görevine getirilen Özcan 14 Mayıs 2023'de yapılan milletvekilliği seçimleri için aday adayı olarak istifasını vermişti. 

BELEDİYE İLE VATANDAŞ ARASINDAKİ KÖPRÜYDÜ

Uzun yıllar Bolu Belediyesinde çeşitli birimlerde yöneticilik görevi yapan Özcan, son olarak belediye başkanlığı yardımcılığı görevini başarı ile yürütmüştü. Belediyenin hemen hemen her kademesinde görev yapan ve belediyeciliği iyi bilen İsa Özcan tecrübesi ile Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'un en güvendiği isimlerin başında geliyor. Demirkol için sahalara geri dönen ve Bolu halkı tarafından oldukça sevilen Özcan, Bolu Belediyesinde görev yaptığı dönemlerde belediye ile vatandaş arasındaki çözüm  noktasında  bire bir çalışmaları ile takdir toplayan isimler arasındaydı. 

Seçim süresince sahada olacak olan İsa Özcan ile birlikte kontenjan adaylar Cemil Akay ve Reşat Özcan'da dikkat çeken isimler oldular. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.