SON DAKİKA

BOLU BELEDİYESİNDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜTHİŞ GÜZELLİK

Bolu Belediyesi, sokak hayvanları için ‘otomatik suluk’ projesini hayata geçirdi. Belediyenin sulama sisteminin geçtiği bölgelere sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılayabilmeleri için kendi kendine dolan otomatik suluklar yerleştirildi.

BOLU BELEDİYESİNDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜTHİŞ GÜZELLİK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hava sıcaklıklarının artış göstermesiyle birlikte sokak hayvanlarının artan su ihtiyacını karşılamak için şehirdeki sulama sisteminin geçtiği alanlara otomatik suluklar yerleştiren Bolu Belediyesi, bu uygulamayla diğer belediyelere örnek teşkil etmeye devam ediyor.

Bolu Belediyesi’ne bağlı AR-GE Müdürlüğü’nün öncülüğünde yürütülen proje; Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri ile Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün de destekleriyle öncelikli olarak bazı parklarda uygulanmaya başladı.

Vatandaşların bu sıcak yaz günlerinde sokak hayvanları için ev ve iş yerlerinin önlerine bir kap su koymaları konusunda çağrıda Bolu Belediyesi,  belediyenin sulama sistemi dışında kalan alanlar için de isteyen vatandaşlara suluk desteği vereceğini duyurdu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.