SON DAKİKA

BOLU BELEDİYESİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Bolu Belediyesinde görev değişikliği yaşandı. Bol Tur Aş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Özgür Yıldız, Bolu Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak atandı.

BOLU BELEDİYESİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi bünyesinde bugüne değil birçok görevde bulunan ve son olarak Bol Tur Aş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Özgür Yıldız, Başkan Tanju Özcan tarafından Özel Kalem Müdürlüğüne getirildi.

YÖNET BAŞKAN DANIŞMANI OLDU

Özgür Yıldız’ın Özel Kalem Müdürlüğüne getirilmesinin ardından, daha önce bu görevi yürüten Ergin Yönet’in de yeri değişti. Bolu Belediyesi Basın Müdürlüğü görevinin ardından Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Ergin Yönet, bu göreve Özgür Yıldız’ın getirilmesinin ardından Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın danışmanı olarak atandığı bildirildi.  

Bolu Havadis

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.