SON DAKİKA

BOLU BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN EN ACI GÜNLERİNDE HEP YANINDA

Bolu Belediyesi, vatandaşların en zor günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. Bolu Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından hassasiyetle yürütülen cenaze hizmetleri tamamen ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

BOLU BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN EN ACI GÜNLERİNDE HEP YANINDA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Bolu Belediyesi Mezarlıklar Müdür vekili Nihat Benli; “Vatandaşlarımızın en acı gününde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Çünkü yakınını kaybeden vatandaş acısını mı yaşayacak ya da cenaze işlemleri için ne yapacağını mı düşünecek. İşte tam bu noktada bizler devreye girerek cenazede yapılmasıyla alakalı bütün işlemleri koordineli olarak baştan sona sağlıklı bir şekilde yürütüyoruz. Bize gelen başvuru sonrasında cenazeler ev ve hastanede müdürlüğümüz tarafından yıkanmaktadır. Bunun yanında kefenleme, tabutlama ve mezar kazma işlemleri de gerçekleştirilmektedir. Ardından talep doğrultusunda morglarda bekletilmektedir. Yine cenaze yakınlarının isteği doğrultusunda nakil işlemleri hava ve kara yoluyla da gerçekleştirilmektedir.

‘’Hizmetlerin tamamı ücretsiz olarak yapılmaktadır’’

Ayrıca cenaze sahiplerinin yükünü daha da hafifletmek adına talep edildiği takdirde yine belediyemiz tarafından taziye çadırı, çay ve yemek ikramları da ücretsiz olarak sağlanmaktadır. ‘’Sosyal belediyeciliğin gereği, bizler vatandaşlarımızın en acı gününde yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

GÜLDÜREN DÜŞÜNDÜREN YORUMLAR

Ülke genelinde yakından takip edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bu hizmetlerle ilgili paylaşımına ise ilginç yorumlar geldi. İşte o yorumlardan bazıları: 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Selcuk (1 ay önce)
    Başkan yine sovmeligin üstünde cenazeler ücretsiz olabilir mezarlık sorumlusu Nihat müdür karşısında kendi birimine alarak tüm cenazelerden para alıyor neden alıyor acaba kendi cebini dolduruyor karısı ile birlikte bunlari nasil görmezden geliyorsunuz bedava ismi yaparlar Tanju başkan
    0
    0
    Cevapla