SON DAKİKA

BOLU BELEDİYESİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİNDE TAM KADRO SAHADAYDI

Bolu Belediyesi’nin şehir genelinde başlattığı geniş çaplı temizlik seferberliği aralıksız sürüyor. Bu kapsamda sosyal bilinç oluşturmak için sahaya inen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, beraberindeki belediye personelleri ile birlikte şehrin çeşitli mahalle ve sokaklarında çevreye atılan çöp ve izmaritleri topladı. Geçmiş yıllara oranla bu sene toplanan çöp miktarı sayısında bariz bir azalma olduğu gözlemlenen Bolu, birçok ili geride bırakarak adeta temizlikte lider bir duruma geldi. Başkan Özcan, tüm Bolu halkına temizlik konusunda duyarlı davrandıkları için teşekkür etti.

BOLU BELEDİYESİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİNDE TAM KADRO SAHADAYDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın önderliğinde yürütülen, Bolu Belediyesi’nin temizlik seferberliği, tüm şehri kapsayacak şekilde genişliyor. Türkiye’nin en temiz şehirlerinden biri olma özelliğini koruyan Bolu’da, çevre kirliliğiyle mücadele kapsamında yere çöp ve izmarit atanlara idari para cezası uygulaması başlatan Başkan Özcan, son olarak belediye personelleri ve idari amirlerle birlikte şehrin bazı noktalarında çevre temizliği yaptı. 11 ayrı gruba ayrılarak şehrin farklı noktalarındaki sokakları ve caddeleri adım adım gezen bin personel, titizlikle yürüttüğü temizlik faaliyetiyle büyük bir dayanışma örneği sergiledi. 

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Geçmiş yıllara kıyasla bu yıl toplanan çöp miktarında gözle görülür bir azalma olduğunu belirterek tüm Bolu halkına ve belediye personellerine teşekkür eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Hepinizin eline emeğine sağlık. Yere çöp atan birini görürseniz. Sadece ihbar edin. Biz, gereğini yapacağız. Kim olursa olsun” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.