SON DAKİKA

BOLU AK PARTİ TAM KADRO SAHADA

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine yavaş yavaş giderken, Bolu'da da siyasi hareketlilik sürüyor. AK Parti teşkilatları Ramazan'ın birinci gününden itibaren seçmenlerle bir araya gelerek yaklaşan seçim öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

BOLU AK PARTİ TAM KADRO SAHADA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Partinin tüm teşkilatları ile birlikte aday adayları vatandaşlarla hem iftarlarda, hem de teravi namazı sonrası içtikleri çaylarla yakın teması sürdürüyorlar. Yoğun bir çalışma sürecine giren AK Parti teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, müzikli, şarkılı miting programları yerine "Tüm birimler ile sahaya inin, ikili ilişkileri ve yüz yüze temasları artırın, ev ziyaretlerini sıkılaştırın." talimatı doğrultusunda çalışmalarını yürütüyorlar. 

Bolu AK Parti teşkilatları ile birlikte milletvekili aday adayları düzenledikleri programlar ile gündüz sokaklarda, akşamları ise iftar programlarında ve teravih namazı sonrası yoğun bir mesai harcıyorlar. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.