SON DAKİKA

BOLU ADS TÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bolu Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Türkiye’de ilki gerçekleştirdi. Bolu ADS "Uluslararası EMRAM Dijital Hastane Sertifikası"nı almaya hak kazanırken, sertifikalarını Sağlık Bakan yardımcısı Huzeyfe Yılmaz'ın elinden aldılar.

BOLU ADS TÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinden yapılan açıklamada “Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde HIMSS EMRAM validasyon süreci başarıyla tamamlanmıştır. Sertifikamız Sağlık Bakan yardımcısı Sn. Huzeyfe YILMAZ tarafından merkezimiz Başhekimi Dt. Halit DURAN ve yönetim ekibine takdim edilmiştir. Türkiye’de ilk defa bir diş hastanesi Uluslararası EMRAM Dijital Hastane Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Validasyon sürecinde HIMSS Avrupa Koordinatörü John RAYNER, Türkiye Takım Lideri Sinem CECE, Özge ELMAS, İl Sağlık Müdürlüğümüz yönetim ekibine ve süreçte katkısı bulunan tüm personellerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.