SON DAKİKA

BOLU 2'NCİ KOMAND0 TUGAYI HATAY’DA NÖBETTE

Depremlerde en büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da, yaralar sarılmaya devam ediyor. Terk edilen binalar, depremzedelerin çadır kentlere geçmesiyle akşam saatlerinde karanlığa gömülüyor. Bolu 2. Komando Tugayı'nda görevli tabur, Hatay merkez ve Antakya’da asayiş ve emniyeti sağlamak için gece gündüz devriye görevi icra ediyor.

BOLU 2'NCİ KOMAND0 TUGAYI HATAY’DA NÖBETTE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde büyük bir yıkıma uğrayan Hatay’da gündüzleri nispeten kalabalık olsa da akşamları afetzedelerin konteyner ve çadır kentlere çekilmesiyle “hayalet şehre” dönüyor. 

Birçok evin ışığının yanmadığı şehir merkezinde, akşamları ortalığı sadece bazı caddelerdeki sokak lambaları aydınlatıyor. Karanlığın ve ıssızlığın hakim olduğu cadde ve sokaklar ile konutların güvenliğini ise sürekli devriye gezen  Bolu  2. Komando Tugayında görevli tabur sağlıyor. Komandolar, şehirdeki merkezi noktalar ile tarihi mekanlarda da 24 saat esasına göre nöbet tutuyor.


Bolu'daki 2. Komando Tugayında görevli tabur komuta, Hatay merkez ve Antakya’da asayiş ve emniyeti sağlamak için gece gündüz devriye görevi icra ettiklerini bugün akşam saatlerinde “T.C. Milli Savunma Bakanlığı” ise sosyal medya hesabından ise böyle duyurdu.
İşte o paylaşım ve fotoğraf kareleri;

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.