SON DAKİKA

BÖLGESEL BİSİKLET YOL YARIŞI BOLU'DA DÜZENLENECEK

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 28 Temmuz’da Bolu’da düzenlenecek Bölgesel Bisiklet Yol Yarışı ile bisiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Yarış, 14 Burda AVM ile Tepecik arasındaki yeni çevre yolunda yapılacak. Katılımcılar için kayıtlar 25 Temmuz’a kadar açık.

BÖLGESEL BİSİKLET YOL YARIŞI BOLU'DA DÜZENLENECEK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 2024 yılı faaliyet programı kapsamında Bolu 1. Grup Bölgesel Bisiklet Yol Yarışı’nın 28 Temmuz tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu etkinlik, çeşitli bölgelerden bisiklet tutkunlarını ve sporcularını bir araya getirecek.

Yarış, Bolu’daki 14 Burda AVM ile Tepecik arasındaki yeni çevre yolunda düzenlenecek. Bu parkur, katılımcılara hem keyifli hem de zorlu bir yarış deneyimi sunacak.

Sporcuların lisans kontrolleri, 28 Temmuz 2024 tarihinde saat 11:00 ile 12:00 arasında başlangıç alanında yapılacak. Ulusal kategorilerde yarışacak olan sporcular, kayıt sırasında 2024 sezonu için vize edilmiş GSİM lisanslarını ibraz etmesi gerekiyor. Yarışmaya Minikler Kız-Erkek, U15 Kız-Erkek ve U17 Kız-Erkek kategorilerinde Bolu, Kocaeli, Sakarya, İstanbul, Kırklareli, Bilecik, Bartın, Çanakkale, Ankara, Edirne, Kastamonu, Zonguldak, Düzce, Bursa, Balıkesir ve Yalova illerinden kulüp takımları ve ferdi lisanslı sporcular katılabilecek.

Federasyon Faaliyet Programı’nda yer alan Yol Yarışları’nın kayıtları, federasyonun internet sitesi üzerinden yapılıyor. Kayıtlar, 25 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 23:59’da sona erecek. Kayıt yaptırmayan sporcular, yarışmalara alınmayacak.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.