SON DAKİKA

BODRUM'DA NE BİZ, NE DE ONLAR (1-1)

Boluspor Bodrumspor ile deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. İlk yarıda atılan karşılıklı goller skoru belirledi. İki takımında vasatı geçemediği maçta ekipler puanları paylaştılar. İki golde iki takımın savunmasının hatasından geldi.

BODRUM'DA NE BİZ, NE DE ONLAR (1-1)
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Trendyol 1. lig 27. hafta maçında Boluspor Bodrumspor karşısına Çağlar, Posmac, Oğuz, Gigic, Naby, Onur, Tunahan, Jefferson, Daniel, İshak, Ercan onbiri ile çıktı. Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle tribünlerde sadece 100 civarında Boluspor taraftarı takımlarını desteklediler. 

Karşılaşmaya iki takımda dengeli ve kontrollü başlarken Boluspor 19. dakikada Bodrumspor savunmasının hatasında Daniel Avramovski ile cezayı kesti ve 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra bu kez Boluspor savunmasının hatasını Bodrumspor'da Gökdeniz golü buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıda ev sahibi ekibin baskısı biraz daha artarken ekibimiz daha kontrollü ve oyunu yarı sahasında kabul ederek zaman zaman kontra ataklarla pozisyon arasada, iki ekipte bu yarıda eşitliği bozamadı ve mücadele ilk devrede atılan goller ile 1-1 sona erdi. Play-Of yarışındaki iki ekibin mücadelesinde paylaşılan puanlar sonrası Boluspor 43, Bodrumspor 44 puana yükseldi. İki takımında sıralaması değişmedi. 

Liglere verilecek milli maçlar sonrası Boluspor evinde 02 Nisan'da evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Bodrumspor ise Manisa deplasmanında olacak.  

Maçtan dakikalar
19. dakikada savunmanın hatasında araya giren Avramovski, penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı. 0-1
22. dakikada Kenan’ın ceza sahası içinden vuruşunda top direkten döndü. Pozisyonun devamında topu takip eden Gökdeniz, yakın mesafeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 1-1
24. dakikada Musah Mohammed’in ceza sahası içinden sert vuruşunda top az farkla üstten dışarı çıktı.
55. dakikada Samet’in ceza sahası içinden kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

Hakemler: Alpaslan Şen, Erkan Akbulut, Kürşathan Akın
Bodrum FK: Sousa, Üzeyir Ergün, Celustka, Ali Aytemur, Cenk Şen, Ahmet Aslan, Brazao (Burak Çoban dk. 60), Mohammed, Samet Yalçın, Kenan Özer (Ege Bilsel dk. 90), Gökdeniz Bayrakdar (Haqi dk. 84)
Yedekler: Kerem Yusuf Ersunar, Bahri Tosun, Erkan Değişmez, Imeri, Tunahan Akpınar, Mustafa Erdilman, Furkan Apaydın
Teknik Direktör: İsmet Taşdemir
Boluspor: Çağlar Akbaba, İshak Karaoğlu, Oulare, Posmac, Onur Ulaş, Ercan Coşkun, Jefferson (İsgardarli dk. 70), Oğuz Kağan Güçtekin (Kubilay Sönmez dk. 90+4), Avramovski, Tunahan Çiçek (Diarrassouba dk. 70), Gigic (Berk Yıldız dk. 81)
Yedekler: İsmail Çipe, Camara, Batuhan İşçiler, Kerem Paykoç, Tolunay Artuç, Hüsamettin Yener
Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak
Goller: Avramovski (dk. 19) (Boluspor), Gökdeniz Bayrakdar (dk. 22) (Bodrum FK)
Sarı kartlar: Jefferson, Posmac (Boluspor), Ahmet Aslan (Bodrum FK)

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.